Pernilla Andersson

Pernilla är engagerad i Moderaterna
  • Ledamot Kommunfullmäktige
  • Ledamot Kommunstyrelsen
  • Ledamot Samhällsbyggnadsnämnden


Att vara med och arbeta politiskt har inte varit självklart för mig men däremot vill jag skapa bra förutsättningar och grunder för att allt det goda arbete som redan görs i vår kommun ska bli bättre och att våra barn och ungdomar ska få en trygg uppväxt, bra utbildning och kunna få eller skapa sig ett arbete i Eksjö.

Jag har själv fått allt det där från Eksjö då jag är född och uppväxt här. Idag bor jag tillsammans med min son och två katter kvar i staden och jag har under nu 19 år varit lärare på Eksjö gymnasium. Jag är aktiv handbollstränare i Eksjö bollklubb sedan 11 år, och är också delaktig i några andra föreningen i staden.

När jag inte är på jobbet, handbollsplanen eller på något möte så finns jag sommartid ute på golfbanan för att under de mörkare månaderna gotta ner mig i soffan med någon serie eller bok.

Jag vill att Eksjö kommun ska vara kommunen där vi låter alla våra innevånare oavsett bakgrund och förutsättningar, lyckas och känna att de kan utvecklas och är välkomna. Jag trivs i mitt Eksjö och jag vet att vi alla tillsammans kan göra mycket mer med bra förutsättningar…!